Aperitiefhapjes


Huisgemaakte Thaise mini loempia € 0,60/st


Mini videe Assorti € 0,60/st


Mini garnalencocktail € 2,50/st


Thaise scampi loempia met kaas € 1,50/st

Voorgerechtjes


Half babykreeftje met rode curry - € 19,50


Reuze gamba's op Thaise wijze - € 18,50


Vispannetje van het huis - € 9,50


Rundscarpaccio op z'n Italiaans - € 9,50


Rijkelijk gevulde visschelp - € 7,50

Soep


Soepje van wilde bospaddestoel € 6,50/liter


Tomatenroomsoep balletjes € 4,00/liter


Pompoenroomsoep balletjes € 4,00/liter


Thaise kippensoep € 9,50/liter


Bisque d'Hommard € 12,50/liter

Hoofdgerechten


Orloffgebraad Archiduc € 15,00/pp


Varkenshaasje Archiduc € 16,50/pp


Eendenfilet Thaise wijze € 17,50/pp


Suprème van parelhoen
& wilde bospaddestoel € 17,50/pp


Hertenkalffilet met veenbessen € 26,50/pp


Heilbotfilet fijne preisaus en grijze garnaaltjes € 26,50/pp


Kippenhaasjes in rode curry en verse groentjes € 17,50/pp

Tradities Slagerij-Traiteur Bekaert

Fondue Variee (400 gram/pp) € 10,00/pp


Steengrill Variee (400 gram/pp € 12,50/pp


Fondue All-in € 12,50/pp

(vlees, groentjes, aardappeltjes, broodjes en botertjes)


Steengrill All-in € 15,00/pp

(vlees, groentjes, aardappeltjes, broodjes en botertjes)


Thaise Grillschotel All-in € 18,50/pp

(Vlees - Vis - Gamba schotel met Thaise kruiden en specerijen, groentjes, gebakken rijst, broodjes en botertjes)

Onze alombekende Buffets

Koud Buffet All-in € 25,00/pp


Gegrilde kipboutjes met vers fruit 

Hamrolletjes met asperges en garnituur

Huisgemaakte charcuterie gevarieerd met Spaanse en Italiaanse specialiteiten.

Tomaat Crevette afgewerkt met verse groentjes en garnituur.

Aardappelsalade, broodjes/botertjes en koude sausjes.


Vlees en Visbuffet All-in € 30,00/pp


Variëteit van diverse vissoorten met oa. gerookte zalm, gerookte heilbot, sprotfilet, gamba's, diverse zeevruchtjes...

Gegrilde kipboutjes met vers fruit 

Hamrolletjes met asperges en garnituur

Huisgemaakte charcuterie gevarieerd met Spaanse en Italiaanse specialiteiten.

Tomaat Crevette afgewerkt met verse groentjes en garnituur.

Aardappelsalade, broodjes/botertjes en koude sausjes.

Vers vlees (gewogen/dagprijzen)

Belgische en exotische vleeswaren

Inlandse rundstong

Rosbief (Belgisch Wit-Blauw)

Filet Pure (ossenhaas) 

Irish Rib-Eye Premium

Varkenshaasjes (Duroc d'Olives)

Hertenkalffilet (Nieuw-Zeeland)

Lamskroontjes (Nieuw-Zeeland)

Eendenborstfilet wijfjes (Belgisch)

Verse kalkoen

Opgevulde kalkoen v/h huis

Mechelse koekoek

Parelhoen/parelhoenfilet or Suprème

Kudu Filet (Australisch springdier)

Krokodilfilet

Phytonfilet

Franse jonge duifjes

Kwartel of kwartelfilet

Everzwijnragout/everzwijnfilet

Hertenragout

Konijn/konijnenbillen

Gehakt (runds-varken) Recept Bekaert